Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του  Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 43 του χρόνια ηττημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος είναι σοκαρισμένος με τον θάνατό του θέλησε να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιονίκη Τάε Κβον Ντο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί το μακρινό 1996, με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής. Ξεκινήσεις από το μηδέν και έφτασες στην κορυφή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου. Είμαι τυχερός που έζησα δίπλα σου την μεγαλύτερη αθλητική πορεία σου.

Από το 1996 που γνωριστήκαμε, ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές. Ευχάριστες , χαρούμενες , δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου. Σε ευχαριστούμε για όλα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σ ‘αγαπάω αδερφέ μου», έγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!