Το Ωκεανογραφικό Μουσείο επισκέφτηκε ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τα παιδιά του, την 6χρονη πριγκίπισσα Γαβριέλα με τον δίδυμο αδερφό της, πρίγκιπα Ζακ. 

Από το πλευρό τους ωστόσο έλειπε για ακόμη μια φορά η πριγκίπισσα Charlene, καθώς όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν σε θέση να γυρίσει από ένα πρόσφατο ταξίδι στη Νότια Αφρική, λόγω μίας μόλυνσης.

Η πριγκίπισσα Charlene, που απουσίαζε επίσης από το Grand Prix του Μονακό την περασμένη εβδομάδα, επισκέφτηκε την χώρα όπου μεγάλωσε, για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων- αλλά τώρα καταπολεμά μια λοίμωξη ΩΡΛ, «που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει» σύμφωνα με δήλωση από το παλάτι του Μονακό.

«Στη διάρκεια ενός ταξιδιού στην αφρικανική ήπειρο ως μέρος μιας αποστολής προστασίας της άγριας ζωής, η πριγκίπισσα Charlene εμφάνισε μόλυνση ΩΡΛ που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει το Grand Prix της Formula 1 του Μονακό. Η πριγκίπισσα στέλνει τις καλύτερες ευχές της στο Automobile Club του Μονακό, διοργανωτή της εκδήλωσης, καθώς και στους οδηγούς και τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό τον μεγάλο αγώνα», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο η μακρά απουσία της Charlene, ενισχύει τις φήμες που θέλουν να έφυγε από το Μονακό μετά την έντονη φημολογία για νέο εξώγαμο παιδί του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Ο 62χρονος πρίγκιπας, ο οποίος έχει ήδη δύο νόθα παιδιά, φέρεται να είχε σχέση με μία γυναίκα από τη Βραζιλία, με την οποία απέκτησε μία κόρη το 2005. Και παρόλο που οι δικηγόροι του χαρακτηρίζουν τον ισχυρισμό ως «φάρσα», φέρεται να πλήγωσε πολύ την Charlene, δεδομένου ότι εκείνη την εποχή έβγαινε ήδη μαζί της. «Η τελευταία υπόθεση αναφέρεται σε μια εποχή που η Charlene ήταν ήδη ερωτευμένη μαζί του», ανέφερε πηγή στην Daily Mail.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!