Στα λαμπερά εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στις 31 Οκτωβρίου στον νέο ανανεωμένο εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr στις 31 Οκτωβρίου.

Με την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθεια της Διοίκησης του Μουσείου, ο Δημήτρης και ο Τάκης Χριστοφιλέας, ο Διομήδης Καψάλης και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, με σεβασμό τόσο στην ιστορία του χώρου όσο και στους ανθρώπους του, έδωσαν νέα πνοή στο εστιατόριο.

Στα λαμπερά εγκαίνια έδωσαν το παρόν προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, αλλά και πολύτιμοι φίλοι και συνεργάτες του «Δειπνοσοφιστήριον», άνθρωποι με τους οποίους έχουν δημιουργηθεί ισχυροί δεσμοί κατά την 25ετή πορεία της εταιρίας στον χώρο.

Άδωνις Γεωργιάδης, Δημήτρης Χριστοφιλέας, Ευγενία Μανωλίδου

Γιώργος Πατούλης, Δημήτρης Χριστοφιλέας

Συγκεκριμένα στο υπέροχο μπαλκόνι του νεοκλασικού της Κουμπάρη, με θέα στον Εθνικό Κήπο, το Κοινοβούλιο αλλά και τον Λυκαβηττό, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, ο Γιώργος Πατούλης, ο Στέλιος Πέτσας, η Χριστίνα Σούζη, ο Χρύσανθος Πανάς, Τινα Μεσσαροπούλου και πολλοί άλλοι.

Γιώργος Μυλωνάκης, Τίνα Μεσσαροπούλου, Δημήτρης Χριστοφιλέας, Ιωάννα Βαμβακάρη, Χριστίνα Σούζη

Ο Γιώργος Ντάλας στη σκηνή με την RozannaMailan

Δημήτρης Χριστοφιλέας, Ευγενία Μανωλίδου, Ειρήνη Γερουλάνου, Άδωνις Γεωργιάδης, Παναγιώτης Μπερνίτσας, Βαγγέλης Μακρής

Χλόη Ακριθάκη, Χρύσανθος Πανάς

Δημήτρης Χριστοφιλέας, Ανδρέας Λοβέρδος

Αλέξανδρος Καραντζάς, Γιάννης Αθητάκης, Γιώργος Μπούνιας

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!