Μπαμπινιώτης για υπόθεση Λιγνάδη: «Θα αμυνθώ με κάθε νόμιμο μέσο»

 Μπαμπινιώτης για υπόθεση Λιγνάδη: «Θα αμυνθώ με κάθε νόμιμο μέσο»

Με κάθε νόμιμο μέσο ξεκαθαρίζει πως θα κινηθεί ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, με αφορμή επίθεση που δέχτηκε για μια παλιά ανάρτησή του για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο κ. Μπαμπινιώτης, όπως τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook, δέχεται «συκοφαντικές επιθέσεις από ομάδες συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, όπως ενδεικτικά ο κ. Πολάκης», γιατί όταν είχε προσληφθεί ο Δ. Λιγνάδης στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θεώρησε την επιλογή του ως θετική. Το ότι η ανάρτηση έγινε μια χρονική περίοδο που δεν είχε ακουστεί το παραμικρό για τον Λιγνάδη δεν εμπόδισε ορισμένους να επιτεθούν στον πρύτανη, όπως λέει ο ίδιος. «Δηλώνω απερίφραστα τον αποτροπιασμό μου για το περιεχόμενο των καταγγελιών των θυμάτων, που προσφάτως είδαν το φως της δημοσιότητας, η ανάγνωση των οποίων μου προκαλεί βαθιά απέχθεια και άφατη οργή.

»Η δήλωσή μου υπέρ τής επιλογής τού Δ. Λιγνάδη στη θέση τού καλλιτεχνικού διευθυντή τού Εθνικού Θεάτρου έγινε στο πλαίσιο δεκάδων αντίστοιχων αναρτήσεων που έχω πραγματοποιήσει κατά καιρούς για θέματα και ανθρώπους τού Πολιτισμού, τον οποίο προσωπικά υπηρετώ άοκνα και αδιάκοπα επί 40 και πλέον έτη.

»Έχω ήδη αποδεχθεί μέσα μου ότι είναι μάταιη κάθε προσπάθειά μου να μεταπείσω όσους δεν αντιλαμβάνονται ότι, αν είχα την παραμικρή υποψία τέλεσης αξιόποινων πράξεων εκ μέρους τού συγκεκριμένου προσώπου, ουδέποτε θα προέβαινα στην δήλωση αυτή.....».

Διαβάστε την ανακοίνωσή του στο Facebook:

Πηγή: zougla.gr

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top