Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μπέτυ Λιβανού, η οποία εξήγησε γιατί δεν τα πηγαίνει καλά με τη δημοσιότητα και αποκάλυψε τους λόγους που έγινε αγοραφοβική.
 

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, η εν λόγω συνέντευξη έγινε πριν από την καραντίνα, όμως μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για τα χρόνια του μόντελινγκ, του Φίνου, αλλά και τον ρόλο της ως παρουσιάστρια.

Αρχικά η ηθοποιός είπε: «Για ένα χρόνο δούλευα ως μοντέλο. Ο Φίνος με είδε σε ένα τηλεοπτικό σποτ που διαφήμιζα τσιγάρα. Έχω κάνει κι άλλες διαφημίσεις. Μου πρότεινε να γίνω πρωταγωνίστρια. Έτσι ξεκίνησαν όλα! {…}Το καλάμι δεν το καβάλησα ποτέ. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι ήμουν σε μια ρόδα που γύριζε συνέχεια.

Σταμάτησε κάποια στιγμή. Τρία χρόνια μετά το συμβόλαιο μου με τον Φίνο, έκλεισε. Εγώ τον έκλεισα! Δεν στο έχουν πει αυτό;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις ταινίες της, τονίζοντας ότι: «Δεν βλέπω τις ταινίες μου. Δεν έχω ενδιαφέρον να τις δω πια. Ίσως δω από κάποια κάτι λίγο, αλλά ως εκεί. Δεν έχω αρχείο με τις ταινίες μου, ούτε με φωτογραφίες, δεν έχω τίποτα!».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!