Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω δεχθεί μπούλινγκ, όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό…»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω δεχθεί μπούλινγκ, όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό…»

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Λάμπρος Φισφής στο Dot. στην οποία μίλησε για την εμφάνισή του, η οποία μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον στραβισμό και το μπούλινγκ που δέχθηκε για αυτό σε νεαρή ηλικία.

«Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που έχω αποβάλει ότι κακό υπήρξε στη ζωή μου από την άποψη του μπούλινγκ. Γιατί και εγώ έχω δεχθεί μπούλινγκ, όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό και το ένα μου μάτι ήταν εδώ ενώ το άλλο ήταν εδώ. Μου έκλειναν το μάτι το καλό για να δυναμώσει το άλλο και να κεντράρει, φορούσα γυαλιά, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη και με φώναζαν Αιθιοπία, Μπετόβεν», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το μυαλό μου, λοιπόν, για να αντέξει να ξεπεράσει αυτό που ζούσα, το διέγραψε. Δηλαδή έχω ένα κενό μνήμης από την πρώτη δημοτικού μέχρι και την τετάρτη δημοτικού. Θυμάμαι κάποια χαρακτηριστικά στο νηπιαγωγείο. Φαντάσου τι άκουγα! Ήμουν πολύ αδύνατη, Αιθιοπία, Μπετόβεν, τα πάντα… Το έχει αποβάλει η μνήμη μου. Το διέγραψε για να μπορέσω να προστατευτώ σαν παιδί. Είναι τρομερό», πρόσθεσε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top