Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Μπέττυ Βακαλίδου. Η ίδια, με αφοπλιστική ειλικρίνεια ξετυλίγει το «κουβάρι» της συγκλονιστικής ζωής της. Η κακοποίηση στα παιδικά της χρόνια, ο εγκλεισμός της σε αναμορφωτήριο, η απόρριψη από την οικογένειά της και η συγχώρεση που δεν ήρθε ποτέ, η αλλαγή φύλου και τα σημάδια που άφησαν στην ψυχή της τα 27 χρόνια που έζησε στην πορνεία.

«Μίλησα ελεύθερα και αυτό ήταν η αιτία και η αφορμή να εγκαταλείψω το σπίτι μου και την οικογένειά μου, λίγο πριν κλείσω τα 15. Δεν τους ξαναείδα από τότε. Έχουν πεθάνει οι γονείς, όπως και κάποια αδέρφια. Δυο τρεις από τα αδέρφια ήταν χειρότεροι από τους γονείς. Έκανα μια τελευταία προσπάθεια το 1998. Μίλησα με τη μητέρα μου, η οποία αρνήθηκε επίμονα να με δει και μου είπε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Δεν δέχτηκε να με συναντήσει. Και κρατούσα το τηλέφωνο αρκετή ώρα μήπως μου πει πάρε ξανά τηλέφωνο. Δεν το έκανε. Όχι δεν γιατρεύεται, αλλά δεν αιμορραγεί αυτή η πληγή. Έχω μάθει να χειρίζομαι τα πράγματα και συμφιλιώθηκα με αυτά. Όμως τα τραύματα παραμένουν.

Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου. Όχι δεν τους έχω συγχωρήσει. Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία και να το κάνω. Δεν έχει νόημα άλλωστε. Κανένα νόημα. Η πορνεία αλλοτριώνει, σε κάνει να μην νοιάζεσαι για τίποτα. Ξεχνάς το λεξιλόγιό σου, αποτυπώνεται η δυσκολία της δουλειάς. Η δουλειά έχει μία χυδαιότητα και αποτυπώνεται στα μάτια σου, στο πρόσωπό σου. Το αντίδοτό μου στην πορνεία ήταν το διάβασμα, ο κινηματογράφος και το θέατρο. Ήμουν 27 χρόνια στην πιάτσα. Ένιωσα ότι πρέπει να σταματήσω για να μην χαθώ. Είχα φροντίσει τα οικονομικά μου. Δεν εθίστηκα ποτέ στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά» πρόσθεσε» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μπέττυ Βακαλίδου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!