Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε έναν καβγά ανάμεσα στην Τζώρτζια Παναγή και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη άφησε να εννοηθεί πως η Τζώρτζια τις τελευταίες μέρες ακολουθεί τις οδηγίες κάποιου στυλίστα, αφού έχει αλλάξει ο τρόπος που ντύνεται.

Η Τζώρτζια Παναγή τότε απάντησε: «Εδώ ήρθα για να μάθω κι εγώ να ντύνομαι στην καθημερινότητά μου γενικότερα και πραγματικά με στενοχωρεί πάρα πολύ το γεγονός ότι ακούγονται τέτοια πράγματα. Απορώ. Όχι για την αντίληψή της κι αυτά αλλά για τον τρόπο που μου κάνει επίθεση και μου μιλάει. Το βρίσκω αγενές. Δεν το περίμενα! Δεν περίμενα υψηλές βαθμολογίες από καμία παίκτρια, απλά από την Ευρυδίκη στενοχωριέμαι. Δεν μου άρεσε που την έβλεπα στενοχωρημένη και τώρα βγάζει επίθεση. Δεν μου μιλάει ξαφνικά, δεν ξέρω τι έχει γίνει και με βρίσκει απροετοίμαστη.»

Από την άλλη πλευρά, ποιος είδε την Ευρυδίκη και την φοβήθηκε: «Θέλω κάποιες στιγμές να είμαι μόνη μου κι εσύ παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεσή μου όταν έρχεσαι παρεμβατικά με ρωτάς τι έχω …Δεν μπορώ ρε Τζώρτζια να ακούω τώρα εδώ μέσα σ΄αγαπάω και σε νοιάζομαι και όλες αυτές τις μ@λ@κί@ς. Σ’ αγαπάω και νοιάζομαι μη μου τα λέτε εδώ μέσα, δεν γουστάρω. Να αγαπιέστε μεταξύ σας και να νοιάζεστε και όταν τελειώσει το παιχνίδι να δούμε πόσο θα αγαπιέστε και θα νοιάζεστε γιατί όλο αυτό είναι πολύ ψεύτικο. Και σε μένα μην το ξαναπεί καμία.», ήταν τα λόγια της.

Δείτε το βίντεο…

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!