Η Νανά Καραγιάννη αποκαλύπτει πως η ανορεξία έπαιξε ρόλο στον χωρισμό της!

 Η Νανά Καραγιάννη αποκαλύπτει πως η ανορεξία έπαιξε ρόλο στον χωρισμό της!


Το διαζύγιο της Νανάς Καραγιάννη με τον Γιάννη Κωτσόπουλο ξάφνιασε πολλούς, αφού όλοι ήξεραν πως ο σύζυγός της ήταν συνεχώς δίπλα της στην προσπάθειά της να νικήσει το πρόβλημα της ανορεξίας.

«Η ανορεξία έφερε στην επιφάνεια με τον πιο σκληρό τρόπο τα κακώς κείμενα της σχέσης και τις διαφορές των χαρακτήρων μας αλλά και τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων. Έτσι, χωρίς δράματα και περαιτέρω εντάσεις, οργανώθηκα, κινητοποιήθηκα και έκανα αυτό που πραγματικά ήταν το ιδανικό» είπε η ραδιοφωνική παραγωγός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Χάι».

Στη συνέχεια δεν έκρυψε τα συναισθήματα που της δημιούργησε ο χωρισμός της. "Ο χωρισμός είναι πάντα μια ιδιαίτερη διαδικασία, ο συγκεκριμένος όμως και σε αντίθεση με το 1ο μου διαζύγιο που ήταν πραγματικά εξαιρετικά οδυνηρό για μένα, είναι σχεδόν… ανακουφιστικός, με την έννοια ότι εδώ και πολύ καιρό η κοινή μας συμβίωση ήταν δύσκολη και για τους 2 και κανείς δεν αξίζει να ταλαιπωρείται τόσο, ειδικά όταν υπάρχει αλληλοεκτίμηση" εξομολογήθηκε.

Ενώ παραδέχτηκε πως ο χωρισμός της τη βοήθησε να έρθει κοντά με τη μητέρα της. «Η σχέση με την μαμά μου επιτέλους έγινε ζεστή και ουσιαστική, τρυφερή και αληθινή, είπαμε τις αλήθειες μας, παραδεχτήκαμε τις ανοησίες μας, τα βάλαμε όλα πίσω οριστικά και ήρθαμε όσο κοντά πρέπει να είναι κάθε μητέρα και κόρη. Και αυτό δεν έχει ηλικία, ούτε ημερομηνία λήξης! Όσο μεγαλώνω, διαπιστώνω πόσο της μοιάζω και είμαι περήφανη για αυτό. Άλλωστε, συνήθως αναπαράγεις αυτό που έχεις βιώσει, και όχι αυτό που θα ήθελες ονειρικά!»

Scroll To Top