Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι για δεύτερη σεζόν μας κρατούν συντροφιά μέσα από την εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησαν στο MYtv  για τις αλλαγές στην εκπομπή τους και παράλληλα έκαναν κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Την περσινή χρονιά φιλοξενήσατε στον καναπέ της εκπομπής σας πολλούς καλεσμένους. Έχετε ξεχωρίσει κάποια συνέντευξη;

Θ.Α. Την περασμένη χρονιά φιλοξενήσαμε 215 κεντρικές συνεντεύξεις συν κάποιες μικρότερης διάρκειας. Οι καλεσμένοι, στην πλειονότητά τους, ήρθαν με θετική ενέργεια και πρόθυμοι να κάνουμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα. Πολλούς από αυτούς θα χαρώ να τους δω και φέτος. Αν όμως πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον, θα πω τη Νένα Μεντή. Τη λάτρεψα. Είχε χιούμορ, αμεσότητα, ζωντάνια. Ένιωσα σαν να τη γνωρίζω χρόνια.

Ν.Ζ.: Γνωρίσαμε πολλούς ανθρώπους φέτος και ένιωσα οικειότητα με τους περισσότερους από αυτούς. Σαν να έκανα καινούργιους φίλους. Η ενότητα με τις συνεντεύξεις έχει τίτλο «Ένα απόγευμα μαζί σου», και αυτό ακριβώς νιώθω. Ότι περνάω ένα απόγευμα με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και θέλω να ξαναδώ ή με έναν άνθρωπο που με ενδιαφέρει να γνωρίσω. Όπως και να πάει η κουβέντα, έχει πάντα ενδιαφέρον.

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο θα θέλατε πολύ να έρθει στο «Στούντιο 4» που δεν κάθισε πέρυσι στον καναπέ σας;

Θ.Α.: Ναι, υπάρχουν αρκετοί που κάπως δεν τα έφερε η μέρα, η ώρα, οι συνθήκες, οι υποχρεώσεις σε άλλα κανάλια και τελικά δεν καταφέραμε να μιλήσουμε στον καναπέ. Θέλω να πιστεύω πως φέτος θα συναντηθούμε.

Ν.Ζ.: Πέρυσι είχαμε καλεσμένους που δεν περιμέναμε ότι θα κάθονταν μαζί μας στον καναπέ. Όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου, για παράδειγμα. Ελπίζουμε να έχουμε και φέτος ανάλογες εκπλήξεις.

Πώς καταφέρνετε να κάνετε τους καλεσμένους σας να νιώθουν άνετα και να σας εκμυστηρεύονται σκέψεις και συναισθήματά τους;

Θ.Α. Αυτή την ερώτηση την ακούω συνέχεια. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή. Αν ακούς τον συνομιλητή σου, αν πραγματικά τον ακούς και σε ενδιαφέρει αυτό που λέει, τότε θα βρεις τρόπο να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα μαζί του. Είναι και θέμα ενσυναίσθησης αλλά και καλής προετοιμασίας. Να ξέρεις και 5-10 πράγματα για τον καλεσμένο, για τη δουλειά και τη ζωή του. Σκοπός μας είναι να κάνουμε μία συζήτηση σαν να μην είμαστε μπροστά στις κάμερες. Πιστεύω ότι αρκετές φορές το καταφέραμε.

Ν.Ζ.: Τους ακούμε προσεκτικά και το ξέρουν. Κάνουμε ερωτήσεις που πραγματικά μας ενδιαφέρουν οι απαντήσεις που θα πάρουμε. Νοιαζόμαστε, μπαίνουμε στην κουβέντα με όλο μας το είναι, είμαστε παρόντες εκατό τοις εκατό. Και φυσικά, δίνουμε χρόνο στους ανθρώπους να πουν αυτά που θέλουν με τον ρυθμό που θέλουν. Νομίζω πως πάνω απ’ όλα βάζουμε αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον. Αν αυτά είναι τα μυστικά της καλής συνέντευξης, δεν το ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στη δική μας τηλεοπτική συνθήκη αυτό λειτουργεί και όλοι οι καλεσμένοι φεύγουν από το στούντιο έχοντας νιώσει καλά. Απ’ ό,τι μας λένε δηλαδή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!