Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Peter Neal, παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες η 28χρονη εγγονή του Joe Biden, Naomi σε μια παραμυθένια τελετή στο South Lawn στην Ουάσινγκτον, το οποίο βρίσκεται στη μεγάλη έκταση του Λευκού Οίκου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παππούς της νύφης, την οποία συνόδευσαν ο πατέρας της, Hunter Biden και η πρώην σύζυγός του, Kathleen Buhle, ήταν παρών, όπως και η σύζυγός του, Jill Biden. 

Η Naomi Biden επέλεξε ένα νυφικό φόρεμα από τον οίκο Ralph Lauren, το οποίο περιελάμβανε δαντέλα Chantilly. 

Οι λεπτομέρειες που το έκαναν μοναδικό ήταν τα κεντημένα στο χέρι λουλούδια από οργάντζα που εμφανίζονταν και στο bodice αλλά και στη φούστα, με το πέπλο τύπου cathedral να κλέβει την παράσταση.
 

Η επιλογή του οίκου δεν ήταν τυχαία, αφού είναι γνωστή η σχέση του αμερικανικού luxury brand με την Πρώτη Οικογένεια.

Μην ξεχνάμε πως στην ορκωμοσία του Προέδρου Biden, ο οίκος είχε επιμεληθεί την εμφάνισή του από το παλτό του μέχρι τη μάσκα που τον προστάτευε από τον κορονοϊό. 

Αφού πραγματοποιήθηκε η τελετή, στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα στον Λευκό οίκο, ολοκληρώνοντας την ξεχωριστή ημέρα με μία δεξίωση στην έπαυλη με επιδόρπιο και πολύ χορό. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζευγάρι μένει τον τελευταίο καιρό στον τρίτο όροφο του Λευκού Οίκου. 

Η Naomi Biden είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Columbia, ενώ και ο 25χρονος Neal έχει τελειώσει τη Νομική, έχοντας κάνει πρακτική στην προεδρική καμπάνια της Hillary Clinton αλλά και στον Λευκό Οίκο όταν ήταν Πρόεδρος ο Barack Obama.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!