Μια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Dot», παραχώρησαν Νάσος Γαλακτερός με τον γιο του, Παύλο, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη συμμετοχή τους στο «Asia Express» αλλά και τη σχέση τους.

«Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι γίνεται ένα παιχνίδι με ζευγάρια. Στην αρχή, νόμιζα ότι ήθελαν να πάω με τη γυναίκα μου και γελούσα. Μετά μου λένε «θέλουμε να έρθεις με τον γιο σου» και λέω είστε έξυπνοι εσείς» και πρόσθεσε: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν όχι. Τον παίρνω τηλέφωνο, του το λέω και μου λέει πάμε», είπε αρχικά ο Νάσος Γαλακτερός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:  «Οι αθλητές γενικά τα κάνουμε όλα μικροί. Ήμουν 28 χρονών, όταν έκανα τον Παύλο. Το γήπεδο είναι ένα μεγάλο σχολείο. Όταν μπεις στο γήπεδο και λες εγώ είμαι, έρχεται μια σφαλιάρα και σου φέρνει τα μυαλά σου στα ίσα. Αυτό που από μικρός σκεφτόμουν ήταν να σέβεται τα κορίτσια με τα οποία βγαίνει και ποτέ να μη λέει κάτι για αυτές».

O Παύλος Γαλακτερός από την άλλη είπε για τον πατέρα του: «Ήταν πάντα πρότυπο αλλά ήταν αγχωτικό, όταν έπαιζα μπάσκετ. Όποτε είχαμε αγώνα, έλεγαν από τις άλλες ομάδες: “Αυτός είναι ο γιος του Γαλακτερού”. Σου φόρτωνε ευθύνες χωρίς να ξέρεις πού οδηγεί αυτό».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!