Για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, μίλησε η Ναταλία Δραγούμη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Είχα πει για μια σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα από έναν οικογενειακό φίλο. Το είπα, γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν άτομο εμπιστοσύνης της οικογένειάς μου. Με πήγαινε βόλτες. Ήθελα να ανοίξω τα μάτια του κόσμου και των γονιών μου κυρίως», δήλωσε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά με τον αθλητισμό, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε: «Όταν ήμουν μικρή, ήμουν σε ομάδα ενόργανης. Ήμασταν πρωταθλήτριες Ελλάδος. Έκανα ενόργανη από τα 6 μου έως 14 χρονών. Η αθλήτρια ενόργανης πρέπει να μην ψηλώνει, για αυτό σταμάτησα για έναν χρόνο, με σκοπό να συνεχίσω αργότερα.

Όσο δεν έκανα ενόργανη, ψήλωσα πολύ και ο προπονητής μου, δεν με πήρε πίσω στην ομάδα, μου πρότεινε να ξεκινήσω volley. Τώρα το λατρεύω το beach volley. Την πρώτη φορά που ήρθε ο πατέρας μου να με δει σε επιδείξεις ενόργανης, ξέχασα την χορογραφία και έφυγα κλαίγοντας».

Όσον αφορά την υποκριτική, είπε: «Τελειώνοντας τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, πήγα στο Παρίσι για δύο χρόνια. Μόλις γύρισα, συνεργάστηκα με τη Μαίρη Χρονοπούλου στη σειρά “Μάνα είναι μόνο μία”. Ο ρόλος μου εκεί προέκυψε από μια γυμνόστηθη φωτογραφία μου σε ένα περιοδικό που έγραφε: “Είμαι η Ναταλία Δραγούμη, μόλις γύρισα από το Παρίσι και ψάχνω δουλειά”».

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!