Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν η Ναταλία Δραγούμη, η οποια αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς είχε πάρει τον πρώτο της ρόλο στη σειρά του Mega «Μάνα είναι μόνο μία», όπου πρωταγωνιστούσε η Μαίρη Χρονοπούλου. 

«Πώς πήρα τον ρόλο στο μάνα είναι μόνο μία; Τελείωσα το Εθνικό, πήγα στο Παρίσι, γύρισα μετά από δύο χρόνια, είχα φίλο τον γνωστό φωτογράφο Γιώργο Καλφαμανώλη, κάναμε διακοπές στην Ύδρα και με είχε βγάλει μια γυμνόστηθη φωτογραφία την ώρα που έβγαινα από τη θάλασσα.

Με παίρνει ο Γιώργος και μου λέει “Γίνεται ένα καινούριο περιοδικό, να βάλουμε τη φωτογραφία αυτή που είσαι γυμνόστηθη που βγαίνεις από τη θάλασσα”; Λέω “και δεν την βάζεις”; Και γράψαμε “Με λένε Ναταλία Δραγούμη, τελείωσα τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, πήγα στο Παρίσι και τώρα ψάχνω για δουλειά”.

Βγήκε το περιοδικό και με παίρνουν από το Στούντιο ΑΤΑ, η Φρόσω Ράλλη και μου λέει είδαμε τη φωτογραφία σου αυτή και θέλουμε να έρθεις να σε δούμε για να παίξεις σε ένα σίριαλ που ετοιμάζουμε, να κάνεις την κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου. Πήγα με τη μηχανή μου και αμέσως πήρα τον ρόλο», αποκαλύπτει η Ναταλία Δραγούμη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!