Την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr εντόπισε τη Ναταλία Δραγούμη.

Η γνωστή ηθοποιός είναι μια γυναίκα με πολύ συγκεκριμένο στιλ και δυναμικό χαρακτήρα που κάνει την παρουσία της αισθητή σε κάθε της βήμα. Παλιότερα μας έχει εκπλήξει με τις τολμηρές επιλογές της, τόσο στα ρούχα και τα αξεσουάρ, όσο και στα περίεργα και extravagant hair styles που έχει δοκιμάσει κατά καιρούς.

Η Ναταλία Δραγούμη, αυτή τη φορά, έκανε μια chic εμφάνιση, ενόψει Χριστουγέννων, φορώντας ένα total black outfit το οποίο ολοκλήρωσε με μια λεοπάρ τσάντα. Το make up ήταν σε απαλούς γήινους τόνους, ενώ δεν αποχωρίστηκε τα stylish μαύρα γυαλιά της.

Να θυμίσουμε ότι, την Δευτέρα 19/12, ο Δήμος Ναυπλιέων και η Μητρόπολη Αργολίδας διοργάνωσαν εκδήλωση με τίτλο: «Χριστούγεννα στη Σμύρνη» στο πλαίσιο εορτασμού των εκατό χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή και του Αγίου Δωδεκαημέρου. Την ερμηνεία της εκδήλωσης είχαν ο Γρηγόρης Κακούρης και ο Γιώργος Ντόβολος, ενώ την απαγγελία των κειμένων είχε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη. Η μουσική παράσταση περιελάμβανε χριστουγεννιάτικους ύμνους καθώς και κάλαντα και τραγούδια από διάφορα μέρη του ελληνισμού.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency