Συνέντευξη στην Real Life παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων για τον ρόλο της ως σύζυγο και μητέρα, μετά από 20 χρόνια γάμου.

Το revenge porn ήρθε στο προσκήνιο με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Στο παρελθόν είχες αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.

Εμένα ήταν διαφορετικό γιατί έκλεψαν σκηνές από κάτι που έκανα επαγγελματικά, κάτι που αποτελεί κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι τελείως διαφορετικό από το να γίνει με προσωπικές στιγμές, το οποίο εμπεριέχει και την προδοσία αλλά και τη δημόσια έκθεση των στιγμών αυτών. Στη δική μου περίπτωση κάποιος εκμεταλλεύτηκε κάποιες σκηνές, που δεν του ανήκαν, για να βγάλει χρήματα.

Πώς μιλάς στα παιδιά σου για τα θέματα αυτά;

Η κόρη μου είναι 18 και ο γιος μου 16 χρονών και μιλάμε από τη μικρή τους ηλικία. Θεωρώ ότι τα παιδιά είναι σκεπτόμενα και ότι όλο αυτό που έγινε με το Me Too τα βρήκε σε μια ηλικία που είχαν άποψη και μπορούσαν να κρίνουν και να καταλάβουν τι γίνεται. Από μικρά, όμως, τους είχα μιλήσει και τους είχα πως, αν σας κάνει οτιδήποτε που δεν σας αρέσει, το σταματάτε και θα πρέπει να μου το πείτε, να μιλήσετε. Μου άρεσε μια καμπάνια που είχε ξεκινήσει η Έλενα Ράπτη με τον κανόνα των εσωρούχων και με αφορμή αυτό είχε ξεκινήσει η συζήτησή μας.

Εκπλήσσεσαι με το πόσο ώριμα είναι τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες. Το πιο σημαντικό είναι να γίνονται ενέργειες, να κινητοποιούνται οι γονείς. Όταν είχα πάει στην Αφρική, στη Γκάνα, με την ActionAid, έπαιζα ποδόσφαιρο με τα παιδάκια και το ένα από αυτά είχε μια μεγάλη πληγή στο πόδι του κολλημένη με μύγες.

Ήταν και η μητέρα του εκεί και προσπάθησα να της εξηγήσω ότι αυτό θα πρέπει να πάει στο Κέντρο Υγείας.

Δεν είχε σκεφτεί ότι έπρεπε να το κοιτάξει γιατρός. Ανησύχησε, δεν ήταν ότι δεν την ένοιαζε, αλλά δεν είχε την παιδεία να το αντιμετωπίσει.

Είσαι παντρεμένη από το 2001. Πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει μια σχέση ζωής;

Εγώ το παντρεμένη το βάζω από την γνωριμία μου με τον Έντι Ρόμπερτς, αλλά ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα όταν παντρευτήκαμε. Είμαστε 21 χρόνια μαζί και 20 παντρεμένοι. Για μένα το πιο σημαντικό είναι το timing Θέλω και είμαι μαζί του και θέλει και είναι μαζί μου. Θέλουμε να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή τη ζωή. Χαίρομαι που έχω τον σύντροφό μου, δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο, πάντως ξέρω ότι όλα γεννήθηκαν από έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Είναι σαν να μπαίνουν θεμέλια από πολύ καλό υλικό και όχι από υλικό που σπάει γιατί πάντα υπάρχει, ποτέ δεν ξεχνιέται γιατί είμαστε μαζί. Υπάρχει πάντα αυτό στο βάθος, αυτό το έντονο δεν ξεχνιέται.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!