Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε, για την επιλογή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, αποκαλύπτοντας μια ιστορία για τη μητέρα της, ενώ αναφέρθηκε και σε όσους χάνουν τον δρόμο τους μέσα από τη δημοσιότητα του επαγγέλματος.

«Εγώ είμαι τραγουδίστρια γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι τίποτα άλλο. Γεννήθηκα μάλλον τραγουδώντας. Η μαμά μου μου είχε πει ότι πάντα είχα μια μελωδία μέσα μου. Όταν με τάιζε και μου έλεγε ρε παιδί μου σταμάτα πια να μουρμουράς και όταν έτρωγα συνέχιζα να μουρμουράω και μου έλεγε “και με γεμάτο στόμα πάλι τραγουδάει αυτό το παιδί. Τι θα κάνω;”», είπε αρχικά η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

«Όταν είσαι πρωταγωνιστής και είσαι κάτω από τα φώτα και όλοι σε προσέχουν και σε χειροκροτούν, δημιουργείται ένας μικρόκοσμος που μπορεί καμιά φορά να σε  βγάλει από τον δρόμου σου, να σε μπερδέψει και να γίνεις λίγο εγωιστής. Όσο πιο ώριμος είσαι στην κάθε στιγμή, τότε χειρίζεται πιο καλά τις καταστάσεις», δήλωσε η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!