Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον «Ελληνικό FM» παραχώρησε η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη αλλά και στη σωματική κακοποίηση που βίωσε στο παρελθόν.

Απόσπασμα της εκπομπής προβλήθηκε στο «Happy Day».

«Όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου. Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ, επίσης δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό. Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω» είπε η αρχικά Νατάσσα Μποφίλιου για τον σύζυγό της.

«Mου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση… Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά το…γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις. Όχι δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται», αποκάλυψε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!