Η αποκάλυψη της Νατάσας Σκαφίδα on camera για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η αποκάλυψη της Νατάσας Σκαφίδα on camera για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της
Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρουν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να μεγαλώσει την οικογένειά του και να χαρίσουν ένα αδερφάκι στην κόρη τους. Και τώρα αυτή η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα…Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα αποκάλυψαν το ευχάριστο νέο στην ταξιδιωτική εκπομπή «Celebrity travel» και τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ πριν από λίγα λεπτά η σύζυγος του τραγουδιστή ανάρτησε μία φωτογραφία με τη κοιλίτσα της. «Και ναι είναι γεγονός, η κοιλίτσα μου πλέον δεν είναι έτσι, μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και μεγαλώνει και δεν ξέρω που θα φτάσει, μου αρέσει τόσο πολύ όμως!!!Στη συγκεκριμένη φωτογραφία μόλις έχω μάθει πως περιμένω το δεύτερο παιδάκι μας, και κάθε μέρα από τότε περιμένω πως και πως να έρθει στην αγκαλιά μας!!! Σ´ ευχαριστώ αγάπη μου @giannisvardisμου για όλα!» έγραψε η ίδια.

Να σημειωθεί ότι το δεύτερο παιδί τους είναι αγοράκι και θα πάρει το όνομα του πατέρα του Γιάννη Βαρδή, Αντώνης.Scroll To Top