Αντιμέτωπος για άλλη μια φορά με τον νόμο είναι ο πρίγκιπας Andrew. Τι έχει συμβεί; Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας «Le Temps» ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και η πρώην σύζυγός του, Σάρα Φέργκιουσον, οφείλουν ακόμη χρήματα στην προηγούμενη ιδιοκτήτρια του σαλέ που αγόρασαν στην Ελβετία.

Ο πρίγκιπας Andrew και η Φέργκιουσον, παρότι χώρισαν το 1996 διατηρούν στενές σχέσεις, αγόρασαν το 2014 ένα σαλέ στο χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ, στη νοτιοδυτική Ελβετία, έναντι 22 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων.

Το συμβόλαιο προέβλεπε, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι ένα μέρος του ποσού θα καταβαλλόταν στις 31 Δεκεμβρίου 2019. Κάτι που όμως δεν έγινε ούτε τότε, ούτε μέχρι στιγμής. Έτσι η πρώην ιδιοκτήτρια προσέφυγε στη δικαιοσύνη, ζητώντας 8 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (το οφειλόμενο ποσό συν τους τόκους).

Ο εκπρόσωπος του 60χρονου πρίγκιπα και της Σάρα Φέργκιουσον επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών για αυτή την υπόθεση. Συμπλήρωσε όμως ότι οι λεπτομέρειες για το συμβόλαιο αποτελούν αντικείμενο συμφωνίας για τήρηση του απορρήτου.

Δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα με τον νόμο που αντιμετωπίζει ο πρίγκιπας Andrew το τελευταίο διάστημα. Το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο του χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή προτού δικαστεί για sex trafficking. Επίσης, μια Αμερικανίδα έχει καταγγείλει ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Andrew, ενώ ήταν ανήλικη, στο ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!