Νέα κόντρα ανάμεσα στη Victoria Beckham και τη Stella McCartney

Νέα κόντρα ανάμεσα στη Victoria Beckham και τη Stella McCartney


Νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Stella McCartney και τη Victoria Beckham.

Σύμφωνα με τη Sun, κάποιες κινήσεις της Victoria Beckham έκαναν έξαλλη την Stella McCartney, με αποτέλεσμα να μην καλέσει την οικογένεια Beckham, η Stella McCartney σε ένα οικογενειακό σουαρέ, αναγκάζοντας το πρώην Spice Girl να της στείλει ένα email παρακαλώντας να τη συγχωρέσει.

Όπως δήλωσε μια πηγή στην Sun: «Η Victoria είναι στενοχωρημένη. Θέλει το καλύτερο για την οικογένειά της και είχε ακούσει σε μια παιδική χαρά πως η νταντά της Stella McCartney είναι από τις καλύτερες του Λονδίνου. Γι’ αυτό και πήρε το τηλέφωνό της και της έκανε μια τέτοια προσφορά που δύσκολα θα απέρριπτε».

Και συνεχίζει η πηγή: «Όταν η Stella McCartney το έμαθε, έγινε έξαλλη. Αυτό ήταν το πρώτο πλήγμα. Το τελευταίο καρφί στη ρήξη των δύο σχεδιαστριών μόδας ήταν όταν η Victoria προσπάθησε να «στρατολογήσει» της επικεφαλής του στούντιο της Stella McCartney, την ώρα που η αυτοκρατορία της καταρρέει. «Μετά από αυτό, μια πρόσκληση σε ένα οικογενειακό πάρτι της Stella και του συζύγου της Αλασντέρ Γουίλις, ακυρώθηκε. Η Stella McCartney έχει πολλούς φίλους σε υψηλά ιστάμενες θέσεις και προφανώς η Victoria Beckham δεν θέλει να γίνει παρίας στον κόσμο των διασημοτήτων». Η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία, όπως και η Stella McCartney είναι μητέρα 4 παιδιών – λέγεται ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για την φιλία της 8χρονης κόρης της Χάρπερ με την 9χρονη κόρη της άλλης διάσημης Βρετανίδας σχεδιάστριας, την Ρίλεϊ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top