Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές διαμάχες ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard. Αυτή τη φορά ο ηθοποιός ύστερα από τη δημόσια κατακραυγή που υπέστη εξαιτίας του διαζύγιού του από την Heard και αφού ως αποζημίωση της έδωσε το ποσό των 7 εκατομμυρίων που εκείνη με τη σειρά της θα διέθετε για φιλανθρωπικό σκοπό, αποφάσισε να της κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του ηθοποιού  αποφάσισε να ασκήσει μήνυση στην πρώην σύζυγό του σχετικά με ένα άρθρο που είχε δημοσιεύσει το 2ο18 στη Washington Post, αναφερόμενη στον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. 

Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του εν λόγω άρθρου, ο ηθοποιός μη μπορώντας να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και βλέποντας τη φήμη του να κατακερματίζεται μπροστά στα μάτια του, προχώρησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας από την Amber Heard, 50 εκατομμύρια δολάρια. 

Σε απάντησή του η Heard έκανε έκκληση για να απορριφθεί η μήνυση του Depp. Ωστόσο, η δικαστής Penney Azcarate έδωσε την έγκρισή της στην ομάδα του Depp να προχωρήσει με τη μήνυση σε βάρος της Amber Heard. 

Αναμένουμε λοιπόν τον επόμενο γύρο της διαμάχης του πρώην ζευγαριού που μοιάζει να μην έχει λύσει τα προβλήματά του, ακόμα κι αν ο γάμος τους λύθηκε και επίσημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!