Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Matrix 4»

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Matrix 4»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα του «Matrix 4» στους δρόμους του Σαν Φραντσίσκο

Αυτή τη φορά o Keanu Reeves καταγράφηκε ως συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας που «οδηγούσε» η Μος, η οποία στην πραγματικότητα βρισκόταν πάνω σε πλατφόρμα που μετακινούσε τεράστιος γερανός στους δρόμους του νυχτερινού Σαν Φραντσίσκο.

O κινηματογραφικός «Νίο» τον οποίο ενσαρκώνει ο 55χρονος ηθοποιός μετά από 18 χρόνια, έχει πολύ πιο μακριά μαλλιά - στο στυλ ενός άλλου δημοφιλούς χαρακτήρα του Reeves, ο John Wick. Φορά το μακρύ, μαύρο, χαρακτηριστικό του πανωφόρι και χαιρετά χωρίς δυσφορία όποιον του απευθύνεται.

Οι πιο ενθουσιώδεις φαν του Reeves, αλλά και του Matrix φαίνεται να αναζητούν στους δρόμους του Σαν Φραντσίσκο μια κλεφτή ματιά από τα γυρίσματα, ενδιαφέρον που πυροδοτεί και η ίδια η παραγωγή ώστε να εντείνει την ανυπομονησία για το νέο σίκουελ. Προ ημερών, άλλωστε, είχαν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, με τον διάσημο ηθοποιό να τραβά τα βλέμματα των περαστικών που ανακάλυπταν έκπληκτοι πως το πρόσωπο που ακολουθούσε το πολυπληθές κινηματογραφικό συνεργείο δεν ήταν άλλο από τον αγέραστο Reeves.

Προς το παρόν, άγνωστες παραμένουν οι λεπτομέρειες της πλοκής της νέας ταινίας, για την οποία δεν ήταν καν η πρώτη επιλογή ο Keanu Reeves στο ρόλο του Νίο. Η παραγωγή είχε προσεγγίσει τότε τον Will Smith, ο οποίος όμως απέρριψε το ρόλο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top