Νέες φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle

Νέες φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle


Η Meghan Markle, μετά την αποχώρησή της από τα βασιλικά αξιώματα, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και οι φωτογραφίες της έγιναν αμέσως viral.

Παρά την κακοκαιρία, η Meghan Markle, έφτασε στο αεροδρόμιο Βικτόρια Χάρμπουρ και επιβιβάστηκε σε ένα υδροπλάνο για να επισκεφθεί την ηπειρωτική χώρα. Εκεί επισκέφτηκε το «Downtown Eastside Women’s Center» στο Βανκούβερ για να «προσφέρει υποστήριξη» και να «ενισχύσει το πνεύμα των εργαζομένων». Το συγκεκριμένο καταφύγιο γυναικών παρέχει συμβουλευτική, ένα πιάτο ζεστό φαγητό και καλύπτει τις βασικές ανάγκες γυναικών και παιδιών.

Πιστή, μάλιστα, στις βρετανικές παραδόσεις, πήρε το τσάι της και κάθισε για μία περίπου ώρα να ακούσει τις ιστορίες του προσωπικού στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Justice For Girls» για την προώθηση της ισότητας των φύλων.

«Είμαστε πολύ συγκινημένοι που μας επισκέφτηκε η Δούκισσα παρά την κακοκαιρία στο Βανκούβερ», ανέφερε ο συν σκηνοθέτης Zoe Craig-Sparrow και πρόσθεσε: «Μας εντυπωσίασε το πόσο ενημερωμένη ήταν για τα θέματα που συζητήσαμε και πόσο γρήγορα μας έκανε να νιώσουμε άνετα μαζί της,

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν τα περιστατικά βίας κατά των ιθαγενών κοριτσιών και γυναικών, δεδομένου ότι πάνω από 4.000 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί τα τελευταία 30 χρόνια στον Καναδά.

«Αυτό το έργο είναι εξαιρετικά σημαντικό στον Καναδά, όπου οι επιπτώσεις του εποικισμού συνεχίζουν να βλάπτουν τα κορίτσια και τις γυναίκες. Η βία, η κοινωνική και οικονομική ανισότητα και ο ρατσισμός με την άρνηση των δικαιωμάτων των γυναικών έχει σημαντικές επιπτώσεις στη χώρα», εξηγεί ο Craig-Sparrow.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top