Πριν λίγες ώρες έφυγε από την ζωή η Christina Ashten Gourkani, μοντέλο του OnlyFans και σωσίας της Kim Kardashian. Το άτυχο μοντέλο πέθανε από καρδιακή προσβολή λίγες ώρες αφότου υποβλήθηκε σε επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια σελίδα GoFundMe προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία της, η οποία έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Η σελίδα περιλαμβάνει μια μακροσκελή δήλωση που εκφράζει το σοκ και την οδύνη της οικογένειας, καθώς και μια σύντομη περιγραφή των στιγμών που οδήγησαν στο θάνατό της.

«Με βαθιά θλίψη και με εξαιρετικά ραγισμένη καρδιά πρέπει να μοιραστούμε τον πιο συγκλονιστικό, ατυχή και απροσδόκητο θάνατο της όμορφης αγαπημένης μας κόρης και αδερφής Christina Ashten Gourkani», αναφέρει η ανακοίνωση.

Συντετριμμένη η οικογένεια του 34χρονου μοντέλου από τις ΗΠΑ

Η δήλωση συνέχισε περιγράφοντας τη θλιβερή στιγμή που κάποιος τηλεφώνησε στην οικογένεια της Christina στις 4.30 π.μ. ουρλιάζοντας, «Η Ashton πεθαίνει, η Ashton πεθαίνει!»

Στη συνέχεια περιέγραψαν τον «ζωντανό εφιάλτη» του να παρακολουθούν την υγεία της Christina να επιδεινώνεται στο νοσοκομείο μετά την καρδιακή της ανακοπή. Μέχρι στιγμής, το GoFundMe έχει συγκεντρώσει 3.540 δολάρια από τον στόχο των 40.000 δολαρίων.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)