Νέο διαζύγιο-πονοκέφαλος για τη βασίλισσα Ελισάβετ!

 Νέο διαζύγιο-πονοκέφαλος για τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Ο ανιψιός της βασίλισσας Ελισάβετ και η επί 26 χρόνια σύζυγός του, παίρνουν διαζύγιο. Ο κόμης, κατά κόσμον David Armstrong-Jones, είναι 21ος στη σειρά διαδοχής του θρόνου και έχει δύο μεγάλα παιδιά με την σύζυγό του, την κόμισσα του Snowdon.

«Ο Δούκας και η Κόμισσα του Snowdon κατέληξαν σε φιλική συμφωνία ότι ο γάμος τους έληξε και ότι θα πρέπει να πάρουν διαζύγιο», ανέφερε το BBC επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο του ζευγαριού.

Ο κόμης, ο οποίος έχει μια εταιρεία επίπλων χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό του όνομα Ντέιβιντ Λίνλεϊ, είναι γιος της αδελφής της βασίλισσας, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, η οποία πέθανε το 2002, και του φωτογράφου Λόρδου Σνόουντον, ο οποίος πέθανε το 2017.

Η είδηση του διαζυγίου του ακολουθεί τους τελευταίους δύσκολους μήνες για τη βασίλισσα μετά την παραίτηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Άντριου, αποσύρθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του τον Νοέμβριο εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με τον Αμερικανό χρηματιστή Τζέφρι Έπστιν, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση κοριτσιών και ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή.

Στις αρχές του μήνα, ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας, ο Πίτερ Φίλιπς, και η σύζυγός του Ότομ, ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top