Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή» διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

H Σοφίνα Λαζαράκη έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, μετά από δυο χρόνια στην Ισπανία όπου έκανε μαθήματα χορού και είναι ερωτευμένη!

Ο νέος της σύντροφος ονομάζεται Ηλίας και οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους, καθώς ανεβάζουν κοινά τους στιγμιότυπα στο Instagram.

H προηγούμενη σχέση της Σοφίνας Λαζαράκη ήταν ο Ισπανός Χοσουέ, με τον οποίο χώρισε λόγω της καραντίνας.

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της: «Πήγα να σπουδάσω μπαλέτο στην Ισπανία. Αυτά τα δυο χρόνια μου έμαθαν πολλά και ήταν σημαντική εμπειρία για εμένα. Εφόσον το λέει η καρδιά σου δεν κοιτάς κάτι άλλο. Ποτέ δεν με ενδιέφερε η δημοσιότητα, το να σε σταματά ο κόσμος και να σε αναγνωρίζει. Προφανώς έφυγα στο peak μου, όπου μου μιλούσαν στον δρόμο.

Είχα μια σχέση όσο ήμουν στην Ισπανία. Με τον Χοσουέ χωριστήκαμε πολύ άσχημα. Δεν είχαμε τσακωθεί, δεν είχε γίνει κάτι. Η σχολή που φοιτούσα χρεοκόπησε και έκλεισε. Μου είχε μείνει ένας χρόνος για να πάρω το πτυχίο μου. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας έμεινα με σταυρωμένα χέρια, γιατί δεν μπορούσα να βγω να ψάξω για άλλη σχολή.

Επέστρεψα για διακοπές στην Ελλάδα και είδα τα κρούσματα να ανεβαίνουν στην Ισπανία, οπότε και να γύριζα πίσω δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτσι, έκλεισε αυτός ο κύκλος της Ισπανίας. Με τον Χοσουέ ήταν επώδυνο γιατί δεν χωρίσαμε, χωριστήκαμε. Πέρασα ένα μήνα αποχαιρετιστήριο πολύ δύσκολο».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!