Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser της ταινίας «Blonde», μία βιογραφική ταινία για τη ζωή της θρυλικής Marilyn Monroe, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Ana de Armas. Βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Joyce Carol Outs, το «Blonde» επαναπροσδιορίζει με τόλμη τη ζωή ενός από τα μεγαλύτερα είδωλα του Hollywood, της Marilyn Monroe.

Η ταινία βασίζεται στη βιογραφία της Joyce Carol Oates και μάλιστα αναφέρεται στην ασταθή παιδική ηλικία της ως Norma Jean, την καθιέρωση της ως διασημότητα και τις αισθηματικές της περιπέτειες. Σκοπός της ταινίας είναι να εξερευνήσει τη συνεχώς αυξανόμενη διάσταση μεταξύ της δημόσιας εικόνας και του πραγματικού εαυτού της.

Σε σκηνοθεσία Andrew Dominik, πρόκειται για την πρώτη ταινία στο Netflix που χαρακτηρίζεται ως «ακατάλληλη για ανηλίκους», λαμβάνοντας το σπάνιο σήμα καταλληλότητας «NC-17», το οποίο δίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις ταινιών, που προβάλλει έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο. Η ταινία «Blonde» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Κάντε  like  στη σελίδα μας στο  Facebook  και ακολουθήστε μας στο  Instagram  γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!