Η Nicole Kidman μιλώντας στο επετειακό τεύχος για τα 25 χρόνια του αυστραλιανού Marie Claire, εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει περισσότερα παιδιά.

«Μακάρι να έκανα περισσότερα παιδιά, αλλά δε μου δόθηκε η επιλογή», αποκάλυψε.

Η σταρ έχει δύο κόρες με το σύζυγό της, Keith Urban: την 13χρονη Sunday Rose και τη10χρονη Faith Margaret. Υιοθέτησε την Isabella και τον Connor – που σήμερα είναι 28 και 26 ετών αντίστοιχα – όσο ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise.

«Θα ήθελα πολύ να είχα 10 παιδιά. Αλλά δεν πειράζει, γιατί μπόρεσα να φροντίσω άλλα. Έχω έξι ανίψια και 12 βαφτιστήρια. Λατρεύω να δίνω τη φροντίδα μου, λατρεύω τα παιδιά. Είναι αλλόκοτα, αστεία και δε φιλτράρουν αυτά που θα πουν. Και τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να ακολουθούν το δρόμο τους», συνέχισε.

Πίσω στα ‘90s, όταν ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise, είχε μία εξωμήτρια κύηση και μία αποβολή. Οι γιατροί της είχαν πει ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να συλλάβει. 

Μιλώντας για τις δύο αυτές απώλειες, το 2018, εξήγησε πως: «ξέρω τη λαχτάρα. Αυτήν τη λαχτάρα. Είναι τεράστια λαχτάρα που σε πονάει. Και η απώλεια! Η απώλεια της αποβολής είναι ένα θέμα που δε συζητάμε συχνά. Είναι μεγάλος θρήνος για πολλές γυναίκες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!