Μια φωτογράφιση για το εξώφυλλο του Hollywood Issue του Vanity Fair έκανε η Nicole Kidman, με αφορμή την υποψηφιότητά της για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία «Being The Ricardos». 

Η Nicole Kidman κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους του περιοδικού που αφιερώθηκε όπως κάθε χρόνο σε όσους διεκδικούν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης της Nicole Kidman ωστόσο σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες του διαδικτύου που υποστήριξαν ότι η φωτογράφιση είχε υποστεί photoshop.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν αρνητικά το Vanity Fair κι έχουν εντοπίσει σημεία στο σώμα της Nicole Kidman και στο περιβάλλον γύρω της, που μοιάζουν να έχουν υποστεί υπερβολική επεξεργασία. Αυτή είναι η 5η φωτογράφιση της Nicole Kidman για το εν λόγω τεύχος του περιοδικού, μιας και αυτή είναι η 5η υποψηφιότητα της για Όσκαρ.

«Ποιο μέρος του ήδη απίθανου σώματος της Nicole Kidman πρέπει να επεξεργαστούμε υπερβολικά φέτος για να εκφράσουμε τον σεβασμό μας σε εκείνη ως ηθοποιό;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης του Twitter αναρτώντας τις φωτογραφήσεις της ηθοποιού για το Vanity Fair.

«Μίλα μου για το εξώφυλλο του Vanity Fair που δείχνει μία παιδική εκδοχή της Nicole Kidman -γιατί να έβαζαν μία καταξιωμένη ηθοποιό και εντυπωσιακά όμορφη 54χρονη γυναίκα να ποζάρει με σούπερ μίνι και outfit που μοιάζει με σχολική στολή. Χάνω κάτι;», αναρωτήθηκε κάποια άλλη.

«Πέρα από το παράξενο styling και creative direction, αυτό είναι ξεκάθαρα ένα σώμα που έχει υποστεί photoshop. Λουλούδια έχουν αντιγραφεί ξεκάθαρα, ένα πόδι γίνεται ένα με το γρασίδι, ένα μέρος του γοφού της λείπει. Παράξενο που πέρασε απ’ όλους», σημείωσε κάποιος άλλος.

Το Vanity Fair ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι ένα video από την φωτογράφιση της Nicole Kidman όπου, σύμφωνα με τους χρήστες των social media, οι διαφορές είναι εμφανείς.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

«Γιατί συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό στα περιοδικά;», αυτή ήταν η απορία που εξέφρασαν οι περισσότεροι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!