Νίκη Κάρτσωνα - Νίκος Χατζής: Βόλτα στo Κολωνάκι με τον 9χρονο γιο τους, Φίλιππο!

Νίκη Κάρτσωνα - Νίκος Χατζής: Βόλτα στo Κολωνάκι με τον 9χρονο γιο τους, Φίλιππο!

Η Νίκη Κάρτσωνα με τον Νίκο Χατζή έχουν επιλέξει να κρατούν διακριτικό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας, να κάνουν βόλτα με τον 9χρονο γιο τους, Φίλιππο.Με sport outfit και οι τρεις τους και με τον καιρό για σύμμαχό τους απήλαυσαν την έξοδό τους.

Η Νίκη Κάρτσωνα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Esquire είχε δηλώσει για το ενδεχόμενο ο γιος τους να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του:

«Με πολύ μεγάλη μου χαρά. Το έχει αποφασίσει ο μπαμπάς του αυτό πριν από τον Φίλιππο. Διαφωνούν μόνο στο πού θα παίξει στο εξωτερικό. Ο Φίλιππος δε θέλει να πάει στο NBA, όπως ο Νίκος όταν ήταν 16 χρονών. Προτιμάει την Ισπανία, την Ιταλία.

Ο μικρός σ’ αυτή τη φάση μιμείται πολύ τον πατέρα του, από τον τρόπο που πλένει τα δόντια του μέχρι τον τρόπο που παίζει μπάσκετ. Κοιμάται και ο μικρός τού χαϊδεύει τα μαλλιά, μιλάμε για τεράστια αδυναμία! Ο Νίκος δεν έχει ασχοληθεί ακόμα μαζί του σοβαρά για το μπάσκετ, τον αφήνει προς το παρόν να παίζει μόνος του, για να μη βαρεθεί και αλλάξει γνώμη στο μέλλον!».

Scroll To Top