Συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά, η οποία φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες φήμες που τη θέλουν να ξαναπαντρεύεται τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της.

«Είμαι μια τραγουδίστρια – κονσοματρίς γιατί και η κονσομασιόν ήταν σε άνθηση εκείνη την περίοδο. Έχει πολύ ενδιαφέρον και δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο, σε σειρά τουλάχιστον», ανέφερε αρχικά για τον ρόλο της στη σειρά.

Σε δυσκολεύει κάτι στον ρόλο σου;

Τίποτα. Και μπορεί να ακούγεται υπερφίαλο αλλά αισθάνομαι σαν να ήταν αυτός ο ρόλος για μένα. Είναι λίγο αστείο γιατί δεν είχα καμία σχέση με όλο αυτό, αλλά αισθάνομαι σαν να έπρεπε να γίνει.
Εκτός δουλειάς σε φλερτάρουν ή η αναγνωρισιμότητα τους φρενάρει;
Γενικά δεν με φλερτάρουν έντονα. Από πριν γίνω αναγνωρίσιμη, από κοριτσάκι, δεν μπορώ να πω ότι με φλέρταραν έντονα συχνά. Θυμάμαι ότι τα αγοράκια μικρή με θεωρούσαν σνομπ, αυστηρή, ξινή… Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτόταν. Γενικά υπάρχει ένα τοίχος. Πάντα το παράπονό μου ότι φλέρταραν περισσότερο τις φίλες μου.

Η προσωπική σου ζωή ενδιαφέρει τα ΜΜΕ

Διαφωνώ με το ότι ενδιαφέρει. Διεκδικώ να μη συμβαίνει. Δεν κρύβομαι, αλλά δεν έχω διάθεση να πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Πάντα ήμουν χαμηλών τόνων στην προσωπική μου ζωή.

Αυτή την περίοδο είσαι καλά στα προσωπικά σου;

Είμαι μια χαρά.

Ισχύει ότι σχεδιάζεις σύντομα να παντρευτείς;

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Είσαι εύκολη συγκάτοικος;

Δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικά δεν ξέρω αν είμαι εύκολη για τους άλλους, όμως έχω ανάγκη τον χώρο μου και τον χρόνο μου. Έχω ανάγκη να κάθομαι μόνη μου στον καναπέ μου, με το σκυλί μου και να μη μιλάω. Δεν πιστεύω πως θα δημιουργήσω πρόβλημα σε κάποιον, αλλά έχω ανάγκη να μείνω μόνη μου.

Με το #Metoo άλλαξε η ροή των πραγμάτων;

Πιστεύω πως όλο αυτό δεν πάει χαμένο. Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να δω τη διαφορά. Πιστεύω ότι αυτοί που θα έχουν στο εξής εξουσία θα προσέχουν περισσότερο πως φέρονται σε υφισταμένους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!