Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου που συμμετείχε στην κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα» μίλησε στην κάμερα και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Εκείνο που ίσως δεν είναι τόσο γνωστό, είναι πως η Νικολέτα Κοτσαηλίδου ήταν βοηθός καθηγητή Πανεπιστημίου, πριν πάρει την απόφαση να αλλάξει ζωή. «Δεν με γέμιζε η δουλειά μου ως βοηθός καθηγητή Πανεπιστημίου. Ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα» λέει σήμερα στην εκπομπή του Alpha, «Pop Up».

Μιλώντας για την κωμική σειρά όπου πρωταγωνίστησε πλάι στον Φάνη Μουρατίδη και τον Γιάννη Μπέζο, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου σχολίασε: «Στο “Πέτα τη φριτέζα” πέρασα καταπληκτικά και είχα τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους τους ηθοποιούς».

Η Νικολέτα επίσης μίλησε και για τον χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα από όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια. Είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου».

Η ηθοποιός τόνισε πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, «είναι άνθρωπος με ”Α” κεφαλαίο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!