Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του και το ρόλο του στην πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

«Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο είναι ένας άνθρωπος σε αναπηρικό καροτσάκι. Με φέρνει πίσω στο ατύχημα που είχα με τη μηχανή. Μέσα από τον ρόλο ανακαλύπτω τις δυσκολίες που έχει ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Πρέπει ο καθένας μας να ανεβεί σε αναπηρικό αμαξίδιο για να καταλάβει τη δυσκολία που υπάρχει», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

 «Υπήρχε στη ζωή μου ένα ζοφερό παρελθόν. Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήμουν μονός κι έπρεπε να σωθώ. Όσοι πάνε στο Άγιο Όρος νομίζουν ότι με κάποιον τρόπο αγιάζουν. Βγαίνοντας όμως μένει αυτός ο αγιασμός; Την πρώτη καραντίνα την πέρασα στην Γαύδο. Εκεί είσαι εκτός από όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Από μικρός δεν συμβιβαζόμουν, δεν με ένοιαζαν οι αντιδράσεις στη μικρή επαρχία. Πίστευα στη διαφορετικότητα μου που ήταν η δυσλεξία. Έχω ζήσει να σε χτυπάει ο καθηγητής γιατί πήγες αδιάβαστος. Μου άφησε τόσο πείσμα που γράφτηκα στο Ανοικτό πανεπιστήμιο», αποκάλυψε στο τέλος ο γνωστός ηθοποιός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!