Πόλεμος έχει ξεσπάσει στον Οίκο Μόδας «NIKOS – TAKIS» με εξώδικα και δικαστικές διαμάχες ανάμεσα στον Χάρη Τσιάρα και τον Τάκη Καραμπόζα.

Μια πορεία 30 ετών και ένα σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα στους δύο άνδρες, φαίνεται ότι θα τελειώσει στις δικαστικές αίθουσες.

Το 2016, ο 81χρονος Τάκης Καραμπόζας, σύναψε σύμφωνο συμβίωσης με τον 49χρονο Χάρη Τσιάρα, ο οποίος εργάστηκε επί χρόνια στον οίκο μόδας του πρώτου, Nikos – Takis, ως επισφράγιση της πολύχρονης κοινής τους ζωής.

Ύστερα από δύο χρόνια, ο Χάρης έλαβε από τον Τάκη εξώδικη πρόσκληση για συναινετική λύση του συμφώνου συμβίωσης υπογεγραμμένη από κάποιον δικηγόρο της Κοζάνης.

Στις 20 Ιουνίου οι δύο πλευρές βρέθηκαν στα δικαστήρια, με τον Τάκη Καραμπόζα να μιλά για παράνομη ιδιοποίηση ποσού 16.800 ευρώ από την προσωπική του κάρτα ανάληψης, ενώ ο Χάρης για σκευωρία εις βάρος του και πλύση εγκεφάλου από τους συγγενείς του για να μην διεκδικήσει μερίδιο από την περιουσία του κυρίου Καραμπόζα.

«Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή, δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν και για τίποτα», δήλωσε ο Χάρης Τσιάρας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον θάνατο του σχεδιαστή Νίκου, η περιουσία είχε μοιραστεί στον γιο του Ηλία, αλλά και τον συνέταιρό του, Τάκη Καραμπόζα.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!