Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Νίκος Τσολερίδης, ο οποίος φέτος υποδύεται στην σειρά «Σασμός» τον Τηλέμαχο και αποκάλυψε ότι η αποψινή σκηνή  θα «κόψει» την ανάσα στους τηλεθεατές.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Τηλέμαχος και ο Μανούσος θα παγιδέψουν τον Μαθιό και θα αποπειραθούν να τον δολοφονήσουν.

«Αύριο θα βρεθούμε στο πικ της συνάντησης που όλοι περιμένουμε. Τα ξαδέρφια συναντάνε επιτέλους τον Μαθιό. Το κυνηγητό φτάνει στο τέλος του αλλά έχει εκπλήξεις. Είναι ακριβώς στο σημείο που όλοι θα πιστέψουν ότι “τώρα ήρθε το τέλος”, υπάρχει ανατροπή. Είμαστε οι μόνοι από την οικογένεια των Βρουλάκηδων που ζητάνε την εκδίκηση. Εγώ κυρίως είμαι από τους παλιούς που είμαι συνδεδεμένος με την παλιά τη βεντέτα. Κάπως πρέπει να τους βάλουμε στη θέση τους, τους Σταματάκηδες. Κάποια στιγμή σεναριακά θα δούμε για ποιον λόγο εγώ επιμένω τόσο πολύ στη βεντέτα. Θα αργήσει λόγο.

Δεν είναι τυχαίο που εγώ εμφανίζομαι κάθε φορά που απειλείται η οικογένεια. Συνήθως στις βεντέτες τις γυναίκες δεν τις πειράζει κανείς. Από την πλευρά των Βρουλάκηδων θέλουμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Αν δεν είναι έντονη η βεντέτα πώς θα έρθει ο Σασμός; Πρέπει να δείξουμε ότι υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση των δύο οικογενειών», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Τσολερίδης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!