Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Νίκος Βέρτης και η πολυμελής ορχήστρα του τον Μάιο του 2021 έκαναν μαϊμού εμβόλια προκειμένου να ταξιδέψουν στο Ισραήλ.

Την περίοδο εκείνη δεν είχε ανοίξει ακόμα εμβολιασμός για τις ηλικιακές ομάδες του τραγουδιστή και των μελών της ορχήστρας του και έτσι μαζί με τους συνεργάτες του, έκαναν δυο δόσεις Pfizer στις 13 Απριλίου και στις 4 Μαΐου.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε σε μια σουίτα του νυχτερινού κέντρου από την οποία περνούσαν ένας ένας και ο γιατρός ο οποίος ήρθε στην Αθήνα από την Κύπρο, τους έκανε μια ένεση στο μπράτσο.

Ωστόσο, στη συνέχεια οι μουσικοί έκαναν τεστ αντισωμάτων, με τα αποτελέσματα να μην δικαιολογούν το εμβόλιο που είχαν κάνει. Ο γιατρός δεν ήταν ακριβώς γιατρός, αλλά διασώστης στις πρώτες βοήθειες της Κύπρου, επέμενε ότι τους χορήγησε εμβόλιο.

Όταν έθεσαν το θέμα στον Νίκο Βέρτη και τους συνεργάτες του, αυτοί τους απάντησαν ότι οι Ισραηλινοί οργάνωσαν τον εμβολιασμό τους, ώστε να έχουν ελεύθερη είσοδο στη χώρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, που παρουσίασε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», οι δύο πλευρές αλληλομηνύονται και το θέμα φαίνεται πως παίρνει πια τη νομική οδό.

Ο Νίκος Βέρτης και η 17μελής ορχήστρα με την οποία συνεργαζόταν εκείνο το διάστημα κατέθεσαν από κοινού μήνυση στον λεγόμενο «ψευτογιατρό», ο οποίος έχει κατηγορηθεί και δικαστεί για παρόμοια υπόθεση και στην Κύπρο.

Στο κείμενο της μήνυσης αναφέρεται ρητά πως: «Καταθέτουμε μήνυση κατά του… για τα αδικήματα της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος (προσποιήθηκε τον γιατρό χωρίς να έχει πτυχίο ιατρικής), απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης (δεν ξέρουμε τι σκεύασμα χορηγήθηκε) και πλαστογραφία κατά συρροή (χορήγησε κάρτες εμβολιασμού)».

Στη συνέχεια, ως απάντηση σε εξώδικο που δέχθηκε από μουσικό της ορχήστρας του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν είδε ποτέ τον τραγουδιστή να εμβολιάζεται, ο Νίκος Βέρτης κατέθεσε αγωγή ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας. «Όπως ανακαλέσετε τα όσα ψευδή καταθέσατε με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψης του κυρίου Νίκου Βέρτη» αναφέρει χαρακτηριστικά η αγωγή.

Τέλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως έχει υποβληθεί και δεύτερη μήνυση κατά του τραγουδιστή από άλλον μουσικό της ορχήστρας του, ο οποίος μάλιστα ζητά από τον Νίκο Βέρτη το ποσό των 60.000 ευρώ. Αναμένονται περισσότερες εξελίξεις στην υπόθεση το επόμενο διάστημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!