Νίνα Λοτσάρη: Πώς προστατεύει τα παιδιά της εξαιτίας της νέας της σχέσης

Νίνα Λοτσάρη: Πώς προστατεύει τα παιδιά της εξαιτίας της νέας της σχέσης
Αν και είναι μία ερωτευμένη γυναίκα που θα ήθελε να βγει και να το «φωνάξει» και δημόσια, η Νίνα Λοτσάρη έχει λόγους να μη το κάνει και μάλιστα σοβαρούς.

Μετά και τη διένεξη με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορδάλη, όταν στα περιοδικά έδιναν και έπαιρναν οι φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο Διονύση Πάνο, η τραγουδίστρια θέλοντας να προστατεύσει τις δύο τους κόρες, άλλαξε «πλεύση» προς τα ΜΜΕ, μη μιλώντας για τον νέο της αγαπημένο, εξηγώντας το γιατί σε συνέντευξή της στο ΟΚ.

Νίνα, είναι γνωστό πως είσαι ζευγάρι με τον κλινικό διαιτολόγο Διονύση Πάνο...

«Να μη ρωτάτε τέτοια πράγματα, γιατί τα περιοδικά τα διαβάζουν και τα πιτσιρίκια. Πάμε παρακάτω».

Όταν είστε σε σχέση, ζείτε με πάθος τον έρωτα;

«Για μένα ο έρωτας πρέπει να είναι στο κόκκινο, αλλιώς δεν είναι έρωτας και τελειώνει όταν δεν υπάρχει πια φλερτ στη σχέση».

Μετά το διαζύγιο σου με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά τη νέα κατάσταση στο σπίτι;

«Όλα ρέουν πολύ φυσιολογικά. Όταν κρατάνε ισορροπίες οι δύο γονείς, για τα παιδιά δεν έχει τεράστια διαφορά. Τα παιδιά επηρεάζονται μόνο όταν είναι σε ένα σπίτι, όπου από το πρωί μέχρι το βράδυ οι γονείς έχουν εντάσεις. Αυτά είναι τα προβλήματα, όπως και όταν δεν υπάρχει επικοινωνία με τα παιδιά. Αν είναι και οι δύο γονείς ώριμοι και κρατούν τις ισορροπίες τα παιδιά είναι μια χαρά. Κι αυτό θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει».
Scroll To Top