Το Nomads μπήκε στην τελική του ευθεία καθώς απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού και σε αυτό το χρονικό διάστημα οι παίκτες των δύο ομάδων, συγκεκριμένα δέκα εξ αυτών, θα συνυπάρχουν στο νησί.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ψηφίστηκαν για αρχηγοί των δύο ομάδων η Μαριάννα Καμαρωτάκη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι πήραν απευθείας την πρόκριση για την τελική δεκάδα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και συγκεκριμένα μέσω των αγωνισμάτων, μπήκαν στην ένωση οι Γρηγόρης Μόργκαν, Στέλιος Χανταμπάκης και Mike.

Η ένωση, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ, με τον Σάββα Πούμπουρα να ανακοινώνει στη live αρένα τους πέντε παίκτες με τις περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους τρεις που αποχωρούν.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να στείλει στην ένωση τους Δήμο Χαριστέα, Γιάννη Σπαλιάρα, Αθηνά Κωστοπούλου, Ντάρια Τουρόβνικ και Χρήστο Βασιλόπουλο. Τις λιγότερες θετικές ψήφους πήραν οι Αλέξανδρος Σίαρς, Ορέστης Τσανγκ και Νάσος Παπαργυρόπουλος, οι οποίοι αποχώρησαν από το παιχνίδι.

ΕΝΩΣΗ: Μαριάννα Καμαρωτάκη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γρηγόρης Μόργκαν, Στέλιος Χανταμπάκης, Mike, Δήμος Χαριστέας, Γιάννης Σπαλιάρας, Αθηνά Κωστοπούλου, Ντάρια Τουρόβνικ, Χρήστος Βασιλόπουλος.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ: Αλέξανδρος Σίαρς, Ορέστης Τσανγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος.