Ο  Γρηγόρης Μπάκας μέσα απο την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε πως είναι η ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη μετά τον χωρισμό του από την Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου η Δέσποινα Βανδή έχει προχωρήσε στην προσωπική της ζωή καθώς έχει επίσημη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη ενώ ο ποδοσφαιριστής κρατάει μία πιο διακριτική στάση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε: «Μπορεί να ήταν επιθετικός αλλά παίζει άμυνα με την δημοσιότητα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ζει στο σπίτι του στην Παιανία είναι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι, είναι μόνος του. Πριν από λίγους μήνες είχαν γράψει ότι έχει σχέση με κορίτσι του GNTM και όταν ο Ντέμης το άκουσε είπε “βρε παιδιά δείξτε μου ποια είναι αυτή η κοπέλα για να την μάθω και εγώ”. Πηγαίνει στη εταιρεία του, βλέπει παλιούς φίλους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν βγαίνει έξω και είναι όλη την ώρα πάνω από την τηλεόραση και κοιτάζει μόνο τα αθλητικά κανάλια. Έχει προτάσεις να πάει σε θέατρα… κρατάει μία σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!