Στην κάμερα της εκπομπής «Dot» μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφαση της αδερφής της να φέρει στον κόσμο μόνη της ένα παιδί.

Η Ντορέττα μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για την ανιψιά της, δηλώνοντας:

«Αυτό το μωρό είναι σαν από παραμύθι. Την έχω μάθει να λέει “Ντο” από το Ντορέττα και το ακούω και λιώνω. Είναι θεόσταλτο αυτό το μωρό μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η αδερφή μου το ζει πολύ συνειδητοποιημένα όλο αυτό. Είναι τρισευτυχισμένη. Είναι κάτι που το προσπαθούσε αρκετά χρόνια και τώρα που επιτέλους ήρθε αυτή η στιγμή, νιώθει ακόμα πιο ευλογημένη. Είναι ταμπού με έναν τρόπο το να κάνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά είναι πολλές αυτές οι γυναίκες που παίρνουν  μια τέτοια απόφαση.


Στην περίπτωση της αδερφής μου ήθελε και εκείνη αν ερωτηθώ να μιλήσω γι’ αυτό θέλοντας έτσι να περάσει το μήνυμα ότι είναι και αυτός ένας τρόπος να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις απεριόριστη αγάπη τη στιγμή που θα νιώθεις έτοιμη και σε μια ηλικία που δεν είναι το ίδιο εύκολο. Πιο πολύ γι’ αυτό το επικοινώνησα και εγώ για γυναίκες που μπορεί να βρίσκονται στην ίδια θέση… Επιτέλους μιλάμε για πράγματα που δεν συζητούσαμε ή φοβόμασταν να πούμε. Επιτέλους οι γυναίκες μιλάμε για πράγματα που μας απασχολούν, που μας πιέζουν και μας δυσκολεύουν»

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!