Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν πήγα για ποτό με τον Mr Big γιατί...»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν πήγα για ποτό με τον Mr Big γιατί...»
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξάφνιασε τους συνεργάτες της με την αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή της «Εδώ» στον ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε την ευκαιρία να βγει με τον Mr Big, αλλά τελικά αρνήθηκε επειδή είχε φορέσει τα μασελάκια λεύκανσης.

«Έχω μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Mr Big. Ήμουν στη Νέα Υόρκη και είχαμε έναν κοινό γνωστό, ένα φίλο. Εγώ ήμουν στο ξενοδοχείο και με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μας αυτός και μου λέει «είμαστε από κάτω με έναν φίλο να πάμε να πιούμε ένα ποτό». Εγώ ήμουν με τις πιτζάμες. Του λέω δεν μπορώ τώρα να κατέβω κάτω, κωλύομαι. Μου λέει κάτσε να σου δώσω στο τηλέφωνο τον φίλο μου να σε πείσει και είναι ο Mr Big!
Εγώ όμως δεν μπορούσα να πάω. Γιατί όμως; Γιατί όση ώρα μου τα έλεγαν εμένα αυτά, εγώ ήμουν στο δωμάτιο με τα μασελάκια της λεύκανσης, τα οποία τα είχα βάλει και έπρεπε να μείνουν μισή ώρα στο στόμα και δεν ήθελα να τα βγάλω για τον Mr Big να σου πω την αλήθεια. Δεν πήγα για ποτό με τον Mr Big γιατί φορούσα μασελάκια λεύκανσης. Δεν ήταν το θέμα η εικόνα μου. Ήταν αυτό το ψυχαναγκαστικό, του ότι έπρεπε να κάνω κάτι», εξήγησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η αλήθεια είναι ότι δημιούργησε τόσες απορίες.

Αφορμή πάντως για αυτή την ιστορία στάθηκε η ατημέλητη εμφάνιση του Chris Noth, ο οποίος υποδυόταν τον Mr Big στην σειρά «Sex and the city».
Scroll To Top