Ντορέττα παπαδημητρίου: Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στην καραντίνα!

 Ντορέττα παπαδημητρίου: Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στην καραντίνα!

 

Μαζί με τους γιους της Φίλιππο και Διονύση παραμένει στο σπίτι λόγω καραντίνας για τον κορωνοϊό η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια προσπαθεί να περνά όσο πιο εποικοδομητικά μπορεί το χρόνο της και μέσα από τα social media μας ενημερώνει συχνά πυκνά για το πώς περνάει αυτή την ιδιαίτερη για όλους περίοδο.

Χθες, λοιπόν, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βγήκε για λίγο από το σπίτι και πήγε με τους γιους της για ποδήλατο. «Μετακίνηση 6: Ποδήλατο, για να γυμναστούμε λίγο έξω, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να γυρίσουμε πάλι σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της.

Όσο για τις μέρες στο σπίτι; Τις περνούν με παιχνίδια αλλά και με τις δουλειές του σπιτιού.

«Φροντίζουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας και μένουμε σπίτι .Ένας ωραίος τρόπος να περάσει η ώρα και να απασχοληθούν κ τα παιδιά μας, είναι τα επιτραπέζια», είχε γράψει στις αρχές της καραντίνας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ίδια μάλιστα προσπαθεί να μένει πάντα αισιόδοξη και να γεμίζει με θετική ενέργεια τα παιδιά, ακόμη και αν αυτά δεν μπορούν να βγουν συχνά έξω και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που τους άρεσαν.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top