Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς, ο όποιος αναφέρθηκε στην αποχώρηση από το ΣΚΑΪ μετά από τρία χρόνια και στη μετακόμιση της εκπομπής «After Dark» στο Open.

«Έφυγα από τον ΣΚΑΪ γιατί οι συνεργασίες κάνουν τον κύκλο τους και πάμε σε κάτι άλλο. Μόλις τέλειωσε η εκπομπή έκανα συζητήσεις και υπήρχε ενδιαφέρον για την εκπομπή σχεδόν απ’ όλα τα κανάλια. Κούμπωσε με το Open, ένιωσα και εγώ ωραία. Το After Dark είναι μια εξωτερική παραγωγή, το κάνει το MAD. Οπότε μαζί επιλέξαμε το Open γιατί ήταν μια πολύ καλή πρόταση και εναλλακτική.

Καμιά συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε πολύ έντονα ότι εγώ δυσαρεστήθηκα από την ώρα προβολής της εκπομπής, την τρίτη σεζόν και για αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΪ, δεν είναι αυτός ο λόγος.

Απλά έκανε τον κύκλο της και τρία χρόνια ήταν μια χαρά να έχεις μια συνεργασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν το πρώτο κανάλι που με εμπιστεύτηκε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Κάναμε κουβέντες για να συνεχίσουμε… Η πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνω», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!