Ο αδελφός της Kate Middleton συνεχίζει τη μάχη του με την κατάθλιψη- Το νέο του μήνυμα

Ο αδελφός της Kate Middleton συνεχίζει τη μάχη του με την κατάθλιψη- Το νέο του μήνυμα

 

«Σήμερα θέλω να σας πω ευχαριστώ», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram o James Middleton, αδελφός της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Kate Middleton.

Θυμίζουμε πως ο James Middleton τον Ιανουάριο ανοίχτηκε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την κατάθλιψη.

Μέσω του post του, ο μικρός αδερφός της Δούκισσας θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την «απίστευτη στήριξη» που έχει λάβει.

«Σήμερα θέλω να σας πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξη που δείξατε μετά τη δημόσια ομιλία μου για την αρρώστια μου. Την κατάθλιψη», έγραψε χαρακτηριστικά ο James Middleton, ο οποίος επίσης είναι δυσλεκτικός και πάσχει από Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής.

Το μήνυμά του συνοδεύει μια οικογενειακή φωτογραφία με την αρραβωνιαστικιά του - την 30χρονη οικονομική αναλύτρια Αλίζ Θεβενέ- στην οποία έχει κάνει πρόταση γάμου, και τα αγαπημένα του σκυλιά.

 

«Να ξέρετε ότι είμαι πραγματικά συγκινημένος από τα μηνύματα και τις ιστορίες που μοιραστήκατε μαζί μου. Γι’ αυτό θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη μας οικογενειακή φωτογραφία. Όχι πολύ καιρό πριν, είχα ξεχάσει πώς ήταν να γελάς από πραγματική ευτυχία. Σήμερα δεν χρειάζεται να υποκρίνομαι πως χαμογελάω.

Δεν έχω θεραπευθεί από την κατάθλιψη. Ωστόσο, έχω μάθει να διατηρώ τον έλεγχο. Κάθε μέρα προσέχω την ψυχική μου υγεία, το ίδιο με τη φυσική μου υγεία. Και να θυμάστε, όπως είπε κάποτε ένας σοφός άνθρωπος, "Η ζωή έχει να κάνει με το ταξίδι, όχι τον προορισμό"» πρόσθεσε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top