Ο άγνωστος έρωτας της Whitney Houston με την καλύτερή της φίλη

Ο άγνωστος έρωτας της Whitney Houston με την καλύτερή της φίλη

Ένα ντοκιμαντέρ που φέρνει στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της ταραχώδους ζωής της τραγουδίστριας Whitney Houston παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.

Η ταινία με τίτλο «Whitney: Can I Be Me» μέσα από εικόνες μπροστά και πίσω από τα παρασκήνια που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ξανά, επιχειρεί να φωτίσει σημεία της ζωής της τα οποία αν και αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης παρέμειναν στη σκιά.

Εκτός των άλλων στην ταινία αποκαλύπτεται η ερωτική σχέση της διάσημης τραγουδίστριας με τη βοηθό και καλύτερη φίλη της, Robyn Crawford, σχέση για την οποία υπήρχαν φήμες για πολλά χρόνια.
«Η Robyn της δημιουργούσε ασφάλεια. Με αυτήν η Whitney αισθανόταν ασφαλής και άνετη», υποστηρίζει στην ταινία η στιλίστρια Ellin Lavar, που ήταν στενή φίλη της τραγουδίστριας. «Δεν νομίζω ότι ήταν ομοφυλόφιλη. Νομίζω ότι ήταν αμφιφυλοφιλική», προσθέτει η Lavar.Παράλληλα, η ταινία δείχνει ότι η Houston, που γνώρισε την Crawford στην εφηβεία της στο Νιου Τζέρσι και που στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Bobby Brown, βρίσκονταν διαρκώς στη μέση μιας ανταγωνιστικής σχέσης μεταξύ της Crawford και του συζύγου της.

Από την άλλη παρουσιάζονται νέες και αρχειακές εις βάθος συνεντεύξεις από μέλη της οικογένειας, φίλους και ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στη Houston, στις οποίες τα γεγονότα για τη σχέση αυτή παρουσιάζονται κάπως διαφορετικά.

Αφήνεται να εννοηθεί ότι η σχέση αυτή αν και ερωτική ήταν περισσότερο πλατωνική και ότι η απομάκρυνση της από τη ζωή της σούπερ σταρ ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνέβαλαν στην πτώση της.


Scroll To Top