Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει για τη γνωριμία με την σύζυγό του, Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει για τη γνωριμία με την σύζυγό του, Λένα Δροσάκη

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γυναίκα της ζωής του, Λένα Δροσάκη, μιλώντας για την γνωριμία τους.

«Με τη Λένα δεν γνωριζόμασταν πριν, τη θαύμαζα πάρα πολύ ως ηθοποιό. Μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιά της, άλλωστε τα βραβεία το λένε από μόνα τους. Κάπου την είχα εντοπίσει στα social media και την είχα πετύχει σε κάποιες κοινωνικές επαφές αλλά δεν είχαμε μιλήσει. 

Εκείνη την περίοδο μιλάω με τον καλό μου φίλο και κουμπάρο μας τώρα Άγγελο Μπούρα και του λέω παίζεις σε μια παράσταση φέτος. Έπαιζε, λοιπόν, στο Όριεντ Εξπρές με την Κάτια Δανδουλάκη και έπαιρνα πληροφορίες. Κάποια στιγμή βρήκα ένα κενό και βρήκα ευκαιρία και να πάω στην παράσταση και την βλέπω. 

Εκείνο το βράδυ Πρωτοχρονιάς, βγήκαμε μαζί με τον Άγγελο και γνωριστήκαμε. Πριν δύο χρόνια και κάτι. Μετά, ο Άγγελος αποσύρθηκε και έγινε η πρώτη επαφή. Και στους 9 μήνες ήρθε και η εγκυμοσύνη μας. Από τότε πορευόμαστε μαζί και νιώθω χαρούμενος και περήφανος που την έχω για γυναίκα μου.», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top