Ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη: «Στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση»

Ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη: «Στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση»

 

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι πλέον ο νέος συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη ίλησε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day κι έκανε δηλώσεις για την πολύκροτη υπόθεση του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως ακόμη δεν έχει τη δικογραφία στα χέρια του και ανέφερε πως μόνος στόχος είναι η Λίνα Μενδώνη και η κυβέρνηση.

«Τίποτα δεν έχω αποφασίσει αυτή τη στιγμή, γιατί δεν έχω τη δικογραφία. 10:30 θα πάρω τη δικογραφία. Πάω σε ένα δικαστήριο τώρα. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά τα στοιχεία πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη για τους αρνητικούς πρωταγωνιστές εις βάρος του, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια και για τη φερόμενη ως σημαντική μάρτυρα. Μια 40χρονη κυρία.

Ο στόχος στην υπόθεση αυτή δεν είναι ο κύριος Λιγνάδης. Ο κ. Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Στόχος είναι η κα. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι οι αποφάσεις που παίρνει η κα. Μενδώνη για την απεμπλοκή του έργου στο Ελληνικό. Ο κ. Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος. Του ζήτησα να μου κάνει γραπτώς την περιγραφή των προσωπικοτήτων που εμφανίζονται ως δήθεν βιασθέντες και της κυρίας που εμφανίζεται ως αξιόπιστη μάρτυς. Αν είναι αλήθεια όσα μου περιέγραψε θα καταλάβετε που είναι η αλήθεια.

Διαφώνησα με τον συνάδελφό μου γιατί δεν έκανε προσφυγή στο ένταλμα συλλήψεως. Ο ένας από τους δύο που τον κατηγορούν είναι κάτοικος Σουηδίας. Ξαφνικά εξεδόθη ένταλμα συλλήψεως. Αυτά είναι πρωτοφανή γεγονότα. Η θέση μου είναι απόλυτη. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Μ.Κ ο Ν.Σ… Κονιορτοποιούμε με αυτόν τον τρόπο τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου; Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πως παίρνετε θέση» είπε ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε απότομα το τηλέφωνο, αιφνιδιάζοντας τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top