Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος  μίλησε, μεταξύ άλλων και για τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς, στην οποία και θα συμμετείχε.

«Ναι, είχα κλείσει αυτή τη δουλειά από πέρσι τον Φεβρουάριο. Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, αλλά και το καλοκαίρι, είχα κάποιες προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις, αλλά τις απέρριψα επειδή είχα κλείσει στο «Παλλάς». Ε, είδατε τι έγινε τώρα…».

Σε στεναχώρησε όλο αυτό που συνέβη;

Μα, το συζητάς τώρα; Με στεναχώρησε, διότι με πέταξε εκτός προγραμματισμού. Ένιωθα τυχερός κι ευγνώμων που ήξερα πριν από 7 μήνες -και βάλε- ότι θα είχα δουλειά, ήξερα ότι θα κάναμε αυτό το πράγμα. Έγινε μία ανακατωσούρα και πρέπει να τη βάλω σε μία σειρά. Κάνω αυτή τη δουλειά 20 χρόνια πια και, πρέπει να σου πω, αυτό το αντιμετωπίζω πρώτη φορά. Λογικά, δεν είμαι ο μόνος. Συμβαίνει και σε άλλους.

Είναι οριστικό ότι δεν θα ανέβει αυτή η παράσταση; Διότι, μέχρι σήμερα, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι αποχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής και όλοι οι υπόλοιποι αναμένουν την απόφαση της παραγωγής, μέχρι αρχές Δεκεμβρίου. Τι ισχύει;

Ναι, αυτό άκουσα κι εγώ, αλλά δεν έχω καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει. Όσο δεν ενημερώνομαι, ναι, το εισπράττω ως κάτι οριστικό. Είμαι άνθρωπος που δεν στέκεται μέσα στο πρόβλημα. Πάω παρακάτω. Να περιμένω και να ελπίζω τι; Μπας και γίνει τι; Ψάχνομαι και προχωράω. Ήταν σαφές ότι υπήρχε πρόβλημα από την αρχή και πια θεωρώ ότι περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν στο να μη γίνει ποτέ αυτό, παρά στο να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να χάνω χρόνο και ψυχικές αντοχές ελπίζοντας. Αν γίνει κάτι θετικό και με προλάβει, εντάξει. Μακάρι. Αλλιώς φεύγω μπροστά.

Νιώθεις ξεκρέμαστος και οικονομικά ανασφαλής, που ακυρώθηκε η παράσταση αυτή;

Αλήθεια, με ρωτάς τώρα; Φυσικά και είμαι ξεκρέμαστος. Είχα προγραμματιστεί και είχα πει «όχι» σε άλλες δουλειές. Ό,τι έγινε έγινε, όμως. Κι άλλοι συνάδελφοι αναστατώθηκαν, δεν το παίρνω προσωπικά.

Τελικά, ποιος ευθύνεται για όλο αυτό που έγινε;

Δεν πρόκειται να πω κάτι άλλο γι’ αυτό το θέμα. Ο καθένας ας πει ό,τι θέλει. Δεν θέλω να μιλήσω και να το αναλύσουμε άλλο. Θέλω να προχωρήσω παρακάτω.