Ο Arnold Schwarzenegger διαδέχεται τον Donald Trump στο «The Apprentice»

Ο Arnold Schwarzenegger διαδέχεται τον Donald Trump στο «The Apprentice»

«Σας εξολόθρευσαν!» αντί για το «Απολύεστε!»: ο πρωταγωνιστής του «Terminator» και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Arnold Schwarzenegger διαδέχθηκε τον Donald Trump στην εκπομπή τηλεριάλιτι «The Celebrity Apprentice».

O αυστριακής καταγωγής ηθοποιός, ηλικίας 69 ετών, έγινε διάσημος την δεκαετία του 1980 πρωταγωνιστώντας σε ταινίες δράσης όπως ο «Εξολοθρευτής» (1984) ή «Κόναν ο Βάρβαρος» (1982), ενώ διετέλεσε κυβερνήτης της Καλιφόρνιας το διάστημα 2003-2010.


Σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα παρουσιαστή και «αφεντικού» στην εκπομπή χάρη στην οποία αναδείχθηκε σε εθνικής εμβέλειας αστέρα ο Donald Trump, πολύ προτού θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.Κρίνοντας εξάλλου από τις αντιδράσεις των σχολιαστών και των χρηστών των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης ο Schwarzenegger κατάφερε να βγει «αλώβητος» από το πρώτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν της σειράς, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Λος Άντζελες, και προβλήθηκε χθες το βράδυ. Συμπρωταγωνιστές του διάσημοι όπως ο Boy George αλλά και σύμβουλοι όπως ο επενδυτής Ουόρεν Μπάφετ.

«Η πρώτη εκπομπή δεν ήταν εύκολη. Όμως οι διάσημοι γνωρίζουν τις προσδοκίες μου τώρα. Ρισκάρετε, δώστε τα όλα» ήταν το tweet που έστειλε μετά το σόου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Scroll To Top